Britax Römer® dečije sedište BABY-SAFE plus

1 670 717

30.258,00 din.1

Za decu do 13 kg, sa mehanizmom za postavljanje na ISOFIX bazu, vezivanje u 5 tačaka i postavljeni naslon za glavu sa integrisanim jastukom, može se podesiti u tri različita položaja, uključuje zaštitu od sunca i vetra, ispitano i odobreno u skladu sa ECE R 44/04 regulativom


Garanciju ostvarujete kod Ford

Pregled odgovarajućih vozila
PRONAĐITE DILERA
Dodaj na listu želja
Obezbedite optimalnu zaštitu i udobnost. Dečija sedišta su raspoloživa za sva godišta, i sa ISOFIX-om. Poseduju presvlake koje se lako skidaju i peru.

1 Preporučena maloprodajna cena sa PDV-om.

*Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.

IZJAVA

Izjava o odgovornosti: Poslovna politika Ford Motor Company podrazumeva stalni razvoj i usavršavanje proizvoda. Zadržavamo pravo izmene specifikacija, boja i cena modela i opreme prikazanih i opisanih u ovoj prezentaciji, u bilo koje vreme, bez prethodne najave. Ilustracije se mogu razlikovati od stvarnih proizvoda. Ova prezentacija sadrži originalnu Ford dodatnu opremu, kao i niz proizvoda naših dobavljača. Ugradnja ove dodatne opreme može uticati na potrošnju goriva vašeg vozila. *Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.