Pioneer* zvučnik TS-H 1703

1 479 486

13.328,00 din.1

Za prednja vrata, dvosistemski koaksijalni zvučnici prečnika 17 cm, maksimalna izlazna snaga: 180 W


Garanciju ostvarujete kod Ford partnera. Više informacija kod Vašeg Ford dilera.


VAŽNO! Ugradnju mora izvršiti isključivo specijalizovana radionica. Oštećenja nastala kao posledica nestručne i neodgovarajuće ugradnje nisu obuhvaćena garancijom.

Pregled odgovarajućih vozila
PRONAĐITE DILERA
Dodaj na listu želja
Ponuda vrhunskih Pioneer+ prednjih i zadnjih zvučnika obećava zvučne performanse visoke klase i snažan bas zvuk - i savršeno se uklapa u Vaš Ford.
DELOVI POTREBNI ZA UGRADNJU
Pioneer* adapter-ožičenje za DIN radio uređaj Potrebno za ugradnju Pioneer* zvučnika. Po jedan set u prednjim i zadnjim vratima
Garanciju ostvarujete kod Ford partnera. Više informacija kod Vašeg Ford dilera.
Kataloški broj: 1 729 724 2.681,00 din.
Dodaj na listu želja

1 Preporučena maloprodajna cena sa PDV-om. Pozovite Vašeg Ford dilera za dodatne troškove ugradnje.

2 Preporučena maloprodajna cena sa PDV-om. Pozovite Vašeg Ford dilera za dodatne troškove ugradnje i farbanja (ako je primenljivo).

*Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.

IZJAVA

Izjava o odgovornosti: Poslovna politika Ford Motor Company podrazumeva stalni razvoj i usavršavanje proizvoda. Zadržavamo pravo izmene specifikacija, boja i cena modela i opreme prikazanih i opisanih u ovoj prezentaciji, u bilo koje vreme, bez prethodne najave. Ilustracije se mogu razlikovati od stvarnih proizvoda. Ova prezentacija sadrži originalnu Ford dodatnu opremu, kao i niz proizvoda naših dobavljača. Ugradnja ove dodatne opreme može uticati na potrošnju goriva vašeg vozila. *Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.