Thule®* krovni prtljažnik Touring Alpine 700 DS, Titan Aeroskin

1 862 481

65.368,00 din.1

232 x 70 x 42 cm, 430 l, sa patentiranom Thule®* opcijom dvostranog otvaranja i centralnim zaključavanjem, težina 15 kg, maksimalna nosivost 50 kg. U zavisnosti od modela vozila, krovni prtljažnik može prelaziti ivicu krova pa ga vrata prtljažnika mogu dodirivati kada su otvorena.

Važno: nosivost krova Vašeg vozila je ograničena. Za informaciju o nosivosti, proverite korisničko uputstvo za Vaš automobil


Garanciju ostvarujete kod Ford partnera. Više informacija kod Vašeg Ford dilera.

Pregled odgovarajućih vozila
PRONAĐITE DILERA
Dodaj na listu želja
Lako uvećajte tovarnu sposobnost Vašeg Forda! Visoko kvalitetni Thule®+ krovni prtljažnici su dizajnirani da prenesu i zaštite širok izbor tereta. Većina modela se nudi sa dvostranim otvaranjem za lakši pristup.

1 Preporučena maloprodajna cena sa PDV-om.

*Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.

IZJAVA

Izjava o odgovornosti: Poslovna politika Ford Motor Company podrazumeva stalni razvoj i usavršavanje proizvoda. Zadržavamo pravo izmene specifikacija, boja i cena modela i opreme prikazanih i opisanih u ovoj prezentaciji, u bilo koje vreme, bez prethodne najave. Ilustracije se mogu razlikovati od stvarnih proizvoda. Ova prezentacija sadrži originalnu Ford dodatnu opremu, kao i niz proizvoda naših dobavljača. Ugradnja ove dodatne opreme može uticati na potrošnju goriva vašeg vozila. *Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.