Uebler* nosač bicikla na kuki za vuču F32, za tri bicikla

1 948 385

97.733,00 din.1

Veoma lagan i kompaktan nosač za do 3 bicikla koji se postavlja na kuku za vuču, pogodan za okrugle ramove bicikla prečnika do 75 mm i ovalne do maksimalne veličine 75x45 mm. Poseduje trake sa kopčama za jednostavlno vezivanje bicikla. Dimenzije držača omogućavaju prevoz bicikla sa međuosovinskim rastojanjem do 127 cm. Patentirani mehanizam omogućava brzo i lagano sklapanje. Sa zaključavanjem, pogodni za bicikle do 30 kg, pogodni i za E-bicikle. Približna težina nosača 14 kg. Uključuje 13 pinski adapter. Dimenzije rasklopljenog nosača: 77 x 118 x 79 mm, sklopljen: 25 x 65 x 74 mm. Vertikalno opterećenje 54 kg (pri 6,7 kN). Ukupna težina na kuki za vuču (uključuje težinu nosača i tereta) ne sme prelaziti fabrički dozvoljene vrednosti


Garanciju ostvarujete kod Ford partnera. Više informacija kod Vašeg Ford dilera.

Pregled odgovarajućih vozila
PRONAĐITE DILERA
Dodaj na listu želja
Visoko kvalitetni nosači bicikla na kuki za vuču vrhunskog proizvođača Thule®. Ugrađeni nagibni mehanizam omogućava jednostavan pristup prtljažniku čak i kada su bicikli na nosaču.

1 Preporučena maloprodajna cena sa PDV-om.

*Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.

IZJAVA

Izjava o odgovornosti: Poslovna politika Ford Motor Company podrazumeva stalni razvoj i usavršavanje proizvoda. Zadržavamo pravo izmene specifikacija, boja i cena modela i opreme prikazanih i opisanih u ovoj prezentaciji, u bilo koje vreme, bez prethodne najave. Ilustracije se mogu razlikovati od stvarnih proizvoda. Ova prezentacija sadrži originalnu Ford dodatnu opremu, kao i niz proizvoda naših dobavljača. Ugradnja ove dodatne opreme može uticati na potrošnju goriva vašeg vozila. *Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.