Uebler* nosač bicikla na kuki za vuču I21, za 2 bicikla, sa nagibnim mehanizmom

Važno! Zadnja vrata se ne mogu otvoriti čak ni kada je nosač nagnut.

2 241 803

108.817,00 din.1

Veoma kompaktan i lagan nosač za dva bicikla koji se motira na kuku za vuču. Sa nagibnim mehanizmom za lakši pristup prtljažniku, čak i kada su bicikli na nosaču. Uključuje novi, pojednostavljeni sistem za postavljanje. Pogodan je za bicike sa ramom prečnika 75mm, odnosno 75 x 45 mm. Ceo nosač se jednostavno i potpuno sklapa, poseduje bravu za zaključavanje na kuki, kao i 13-pin adapter. Pogodan i za E-Bicikle. Dimenzije 118 x 69 x 56 cm, a kada je sklopljen: 61 x 20 x 60 cm. Težina nosača 13 kg. Nosivost 30kg po biciklu. Vertikalni teret: 37 kg od D-vrednosti 5.3 kN, 60 kg od D-vrednosti 6.7 kN. Važno: ukupna težina nosača i bicikla ne sme prelaziti vrednost propisanu od stane proizvođača vozila.


Garanciju ostvarujete kod Ford partnera. Više informacija kod Vašeg Ford dilera.

Pregled odgovarajućih vozila
PRONAĐITE DILERA
Dodaj na listu želja
Visoko kvalitetni nosači bicikla na kuki za vuču vrhunskog proizvođača Thule®. Ugrađeni nagibni mehanizam omogućava jednostavan pristup prtljažniku čak i kada su bicikli na nosaču.

1 Preporučena maloprodajna cena sa PDV-om.

*Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.

IZJAVA

Izjava o odgovornosti: Poslovna politika Ford Motor Company podrazumeva stalni razvoj i usavršavanje proizvoda. Zadržavamo pravo izmene specifikacija, boja i cena modela i opreme prikazanih i opisanih u ovoj prezentaciji, u bilo koje vreme, bez prethodne najave. Ilustracije se mogu razlikovati od stvarnih proizvoda. Ova prezentacija sadrži originalnu Ford dodatnu opremu, kao i niz proizvoda naših dobavljača. Ugradnja ove dodatne opreme može uticati na potrošnju goriva vašeg vozila. *Obeležena oprema predstavlja pažljivo odabrane proizvode naših spoljnih dobavljača i može imati drugačije uslove garancije. Detaljne informacije o uslovima možete dobiti kod Vašeg ovlašćenog Ford dilera. Bluetooth® robna marka i logotipi su vlasništvo kompanije Bluetooth SIG, Inc. i njihova upotreba od strane Ford Motor Company je licencirana. iPhone/iPod robni žig I logotipi su vlasništvo kompanije Apple Inc. Ostali robni žigovi i trgovačke marke su u vlasništvu pripadajućih vlasnika.